our new blog

blog ni khas utk contest & giveaway je...

kawan2 semua untuk lebih banyak cerita pasal sarah & our junior... jom.. pindah rumah baru mummy kat sini...

http://story4future.blogspot.com/

jumpa di sana... :)

Tuesday, July 20, 2010

'lensaMama Melts My Heart Away'

masa utk contest lagi.. kali ke2 ni nak join contest anjuran lensaMama. contest yang best ni ialah 'lensaMama Melts My Heart Away'. walaupun sebelum ni bukan rezeki sarah tp why not mummy try this time kan.. mana tau ada rezeki sarah.

sebelum tu jom tgk hadiah2 & sponsor contest ni dulu:


An 8"x8" canvas print from lensaMama
RM10 worth of voucher from PinkyFrogShop
RM10 worth of voucher from Funky Mama

ok ni la gambar2 sarah yang semestinya selalu bukan mummy, daddy & people around us yang akan cair ngan senyuman tergoda sarah ni. sarah.. kau la penyeri hidup kami semua. we always love u no matter what happen. ur smile is always melts my heart away.. 4va!

name: marea mysarah bt. marzikmal
dob: 08.04.2009


Monday, June 14, 2010

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

contest yang best dan dipaksa oleh daddy utk join. hahahaha... "MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST". ye la kononnya sarah ni photostate muka daddy. ok la.. meh kita try nasib. mana tau kot2 bertuah.. amin...

click sini utk further info pasal contest ni k... good luck to all of u!
ok la.. ni gambar yang mummy pertaruhkan utk kali ni.. harap2 ada la rezeki sarah.. amin...

PARENT NAME: MARZIKMAL OMAR

KID'S NAME & AGE: MAREA MYSARAH BT. MARZIKMAL, 14 MONTHS

About the picture:  anak beranak yang telah dipaksa utk jadi peminat fanatik man u.. hahaha.. walaupun sarah girl, tp daddy stil pakaikan jersey yang sama cam daddy dengan alasan anak daddy.. mesti la sama ngan daddy. aduh! sebab tu org selalu ckp sarah ni photostate daddy.. cuma.. lain colour je.. kalo sama colour sure lagi sama kan.. hehehe.... sabar je la...

Wednesday, May 19, 2010

'lensaMama Cutest Baby in Red Contest'

masa utk contest lagi.. kali ni nak join contest anjuran lensaMama pulak. contest yang best ni ialah 'lensaMama Cutest Baby in Red Contest'. since sarah banyak sgt baju red colour ni kan... why not mummy try.. mana tau ada rezeki sarah.

jom tgk hadiah2 & sponsor contest ni dulu:

An 8"x8" canvas print from lensaMama
RM10 worth of voucher from PinkyFrogShop
RM10 worth of voucher from Funky Mama

oklah.. the best part is leh submit gambar banyak2. hehehe... so nanti juri2 pilih la mana yang berkenan k.. mummy pening nk pilih mana 1 ni.. hehe.. harap2 ada rezeki sarah. amin...


 the red baby: marea mysarah bt. marzikmal
dob: 08.04.2009

Friday, May 14, 2010

1st Season - CUTE BABY IN B.L.U.E

ok masa nak join contest lagi.. kali ni contest yang best dari suziey & ina.. actually contest ni ada season2 dia tau.. sebab hadiah dia sgt2 la best.. kalo menang best giler! hehehehe...

so jom ramai join. mana tau ada rezeki.. berkat hari jumaat ni.. click sini utk lebih lanjut. cepat2.. dah nak dateline ni esok.. good luck semua!

ok la... ni la gambar yang mummy pertaruhkan utk kali. harap2 leh bawah tuah... doa2kan la ek.. amin.. :)
nama : marea mysarah bt.marzikmal
umur: 13 bulan
dob: 08.04.2009

ok la... the grand finale prize yang dijanjikan ialah.... 
" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"

Thursday, May 13, 2010

iezmierah special giveaway

ok 1st giveaway yang mummy nk join lepas mummy isytiharkan blog ni sebagai blog contest/giveaway is giveaway from kwn blogger yg dah lama mummy kenal.. chugie..

since giveaway ni senang je.. apa kata ramai2 join.. jom2.. mana tau ada rezeki.. chugie bermurah hati nk bg 3 hadiah ni.. :) click kat sini utk lebih lanjut k...


Related Posts with Thumbnails